Acties

Onze Reddingsbrigade draait voor een belangrijk deel op donaties en sponsorinkomsten van bedrijven en fondsen. Bij een groot deel van deze inkomsten is het wel nodig om zelf in actie te komen! Hieronder is een overzicht van de promotionele activiteiten waaraan zowel leden als niet-leden, met vaak weinig moeite, kunnen meewerken.

Bekijk alle acties hieronder of gebruik de links hieronder om direct naar jouw actie te gaan.

Grote Clubactie
Rabobank ClubkasCampagne

Grote Clubactie – (Ver)kopen

Wat?
Als vereniging doen wij ieder jaar mee met de grote clubactie. Leden verkopen loten aan hun familie, vrienden en buren om zo geld op te halen voor onze club. De loten kosten €3.00 per stuk, waarvan 80% (= €2.40) naar de vereniging gaat, de moeite waard dus! Ook voor de loterijdeelnemers kan het veel opleveren met een hoofdprijs van €100.000,-

Wanneer?
Vanaf 15 september

Hoe?
In het zwembad krijgt ieder jeugdlid een verkoopboekje, waarvan je zoveel mogelijk loten mag verkopen. Breng de opbrengst naar het zwembad en krijg daar de loten. Ieder jaar hebben we een paar zeer fanatieke leden, voor hen kunnen we vooraf bijbestellen. 

Rabobank ClubkasCampagne – Stemmen

Wat?
Leden van de Rabobank stemmen op deelnemende verenigingen om hun clubkas te versterken. Afhankelijk van het aantal stemmen wordt een totaal bedrag van €250.000 euro verdeeld. Ieder Rabobank lid krijgt 5 stemmen waarvan er maximaal 2 per vereniging mogen worden uitgebracht. Bij 10 stemmen krijgt de vereniging tenminste een bedrag van €150,- voor de kas. 

Wanneer?
-Voorjaar 2019

Hoe?
-Word lid bij de Rabobank als u daar tenminste 1 rekening hebt via deze link.
-De stemcode wordt in mei per mail door de Rabobank verstrekt.