Twee zeer bijzondere leden

Tijdens de jaarvergadering hebben wij twee speciale leden van onze vereniging in het zonnetje mogen zetten. Bart en Wikky hebben wij daar kunnen bedanken voor hun bijzondere inzet voor de vereniging.

Bart de Block

Ten eerste was daar Bart, al sinds de eerste jaren van Notwin is hij bij ons instructeur, snel doorgerekend is hij dat nu al voor 40 jaar. Jarenlang heeft hij bovendien dienst gedaan als  de hoofdinstructeur van de vereniging. Ook de volgende dag hebben we Bart nog eens kunnen bedanken in zijn eigen habitat: het zwembad.

20170408 Alg Bart 40 jaar instructeur

Wikky Tigchelaar

Het tweede lid dat bij deze jaarvergadering in de schijnwerper mocht staan was Wikky. De vereniging vond dat alleen een verdiend erelidmaatschap in de buurt kon komen van een voldoende dankuiting voor haar uitzonderlijke inzet voor de vereniging. Naast haar jarenlange functie als instructrice heeft zij ook veel werk verricht binnen de technische commissie. Daarnaast was Wikky bij talloze evenementen van de partij om mensen voor te lichten of de handen uit de mouwen te steken.  Toch kennen de meeste leden haar als vraagbaak van Notwin. Het wordt een zware taak voor de vereniging om zonder haar inzet, doorzettingsvermogen en bovenal energie verder te gaan nu zij noodgedwongen haar functies moet neerleggen. Wikky, dit erelidmaatschap heb je volledig verdiend.

20170408 Alg Wikky erelid