Acties

Onze Reddingsbrigade draait voor een belangrijk deel op donaties en sponsorinkomsten van bedrijven en fondsen. Bij een groot deel van deze inkomsten is het wel nodig om zelf in actie te komen! Hieronder is een overzicht van de promotionele activiteiten waaraan zowel leden als niet-leden, met vaak weinig moeite, kunnen meewerken.

Bekijk alle huidige en geplande acties hieronder of gebruik de links hieronder om direct naar jouw actie te gaan.

Grote Clubactie
Rabobank ClubkasCampagne

Rabobank ClubkasCampagne – Stemmen

Wat?
Leden van de Rabobank stemmen op deelnemende verenigingen om hun clubkas te versterken. Afhankelijk van het aantal stemmen wordt een totaal bedrag van €250.000 euro verdeeld. Ieder Rabobank lid krijgt 5 stemmen waarvan er maximaal 2 per vereniging mogen worden uitgebracht. Bij 10 stemmen krijgt de vereniging tenminste een bedrag van €150,- voor de kas. 

Wanneer?
-Nu! Stemmen kan t/m 14 mei

Hoe?
-Leden van de Rabobank krijgen hun stemcode wordt per post of per mail (afhankelijk van uw opgegeven voorkeur).

-Ga vervolgens naar de website van de Rabobank Clubkas Campagne en gebruik daar deze persoonlijke stemcode

-Zoek naar Notwin en breng uw stem(men) uit!

Grote Clubactie – (Ver)kopen

Wat?
Als vereniging doen wij ieder jaar mee met de grote clubactie. Leden verkopen loten aan hun familie, vrienden en buren om zo geld op te halen voor onze club. De loten kosten €3.00 per stuk, waarvan 80% (= €2.40) naar de vereniging gaat, de moeite waard dus! Ook voor de loterijdeelnemers kan het veel opleveren met een hoofdprijs van €100.000,-

Wanneer?
Vanaf september

Hoe?
In het zwembad krijgt ieder jeugdlid een verkoopboekje, waarvan je zoveel mogelijk loten mag verkopen. Breng de opbrengst naar het zwembad en krijg daar de loten. Ieder jaar hebben we een paar zeer fanatieke leden, voor hen kunnen we vooraf bijbestellen.