Conditie Zwemmen

Zwemmend in conditie

Voor iedereen die zwemmend in conditie wil blijven, maar weinig behoefte heeft aan reddingstechnieken of wedstrijden hebben wij “conditie zwemmen”. Bij Notwin betekent dat: “op je eigen tempo zwemmen voor jong (13+) tot oud ( 70+)”. Het conditie zwemmen is op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur in zwembad ‘De Waterhoorn’. Alleen op feestdagen en in de zomervakantie wordt er niet gezwommen.

Er worden lessen gegeven aan 2 doelgroepen. Voor niet iedereen is het direct duidelijk in welke groep hij of zij zich het beste thuis voelt, het proberen van beide groepen kan dan natuurlijk geen kwaad. Hieronder worden beide kort beschreven:

Rustige groep

Lekker bewegen naar eigen kunnen. Deze groep bestaat voornamelijk uit volwassenen. Het zijn bijvoorbeeld leden die rustig doorzwemmen, maar ook veel van onze oudere leden zwemmen mee (60- en 70-plussers). Zij hebben als doel lekker in beweging zijn en de sociale contacten onderhouden.

(Stevige) conditietraining

Iedereen probeert op zijn eigen tempo om zichzelf te verbeteren of om op niveau te blijven. Na een uur trainen komen de leden moe en voldaan uit het zwembad. Vanaf 13 jaar doen alle leeftijden mee.

Belangstelling?

Kom 3 keer gratis zwemmen om te ontdekken of dit wat voor je is. Mail naar tc@notwin.nl voor meer informatie.