Steun ons

Sponsors en donateurs zijn onmisbaar

Onze financiën zijn voor een belangrijk deel afhankelijk van sponsoren en donateurs, wij kunnen uw hulp daarom goed gebruiken. Mede door uw sponsorgeld kunnen wij ons reddingswerk blijven uitvoeren, opleidingen volgen, en materiaal up-to-date houden. Daarom zijn wij van Reddingsbrigade Notwin Hoorn onze donateurs, sponsors en adverteerders in ons clubblad zeer dankbaar. Met uw gift draagt u bij aan de veiligheid op het Markermeer en de opleiding van nieuwe redders.

Wilt u donateur worden? Wat fijn dat we een nieuwe donateur mogen verwelkomen! Onze vaste donateurs krijgen 4 keer per jaar ons clubblad opgestuurd om op de hoogte te blijven van ons werk. Klik hier voor het donatieformulier om uw bijdrage gemakkelijk te regelen. Het formulier kunt u ingevuld mailen naar penningmeester@notwin.nl of opsturen naar ons post adres: 

Reddingsbrigade Notwin
Postbus 2280
1620 EG  HOORN

Een ander mogelijkheid is dat u het formulier inlevert in het zwembad of op de reddingspost.

Wilt u Notwin sponsoren? Tegenprestaties zijn in alle soorten en maten te bedenken, zoals demo’s, een bedrijfsuitje met teambuilding-dag op de reddingspost of logo’s op de clubkleding. Mocht u een andere manier van samenwerking in gedachten hebben dan horen we het graag, we staan open voor ideeën. Mail naar info@notwin.nl voor vervolgstappen.

Wilt u adverteren in ons clubblad?  Als adverteerder in ons clubblad steunt u niet alleen een goed doel, u heeft ook een bereik van honderden potentiële klanten die ons clubblad lezen. Neem contact op met redactie@notwin.nl om te kijken wat wij elkaar kunnen bieden.