Notwin-thuis

Na het digitale familiezwemmen probeert de TC samen met de instructeurs om wekelijkse een thuisactiviteit te verzorgen. Hieronder zie je de opdrachten. We hopen dat jullie het leuk vinden om deze activiteit thuis te doen.

Heb je een foto of een filmpje gemaakt, terwijl je de thuis-activiteit doet? Laat het ons weten via tc@notwin.nl of via Facebook. De TC zal uit de inzendingen een kiezen, welke een presentje verdient. 

Week 21: Buitentraining

Met het Hemelvaartsweekend werd het weer tijd voor een echte buitenopdracht. In het Julianapark is daarom om training opgezet die je in je eigen tijd kunt uitvoeren. Kijk voor de instructies en het filmpje in je mail. Reacties kun je mailen naar tc@notwin.nl

Week 20: Domino

Na de thuisopdracht ganzenbord van vorige week dit keer weer een ander spel: domino. We kennen allemaal dit spel wel. Deze versie is natuurlijk weer gericht op de reddingsbrigade. Veel plezier met spelen. Reacties kun je mailen naar tc@notwin.nl

Week 19: Ganzenbord

Deze week staat er een oud-Hollands spel op het programma. Download hieronder het speelbord, de spelregels en de opdrachtkaartjes op je eigen niveau.

Opdrachtkaartjes per niveau:

Week 18: Bevrijdingsgrepen

Voor sommigen van ons is het meivakantie. Ook zijn in deze periode verschillende speciale dagen: Koningsdag, dodenherdenking en bevrijdingsdag.

Weten jullie het nog… 5 mei 2018? Toen hadden we een spellenochtend in het zwembad: “bevrijdingsochtend”.

Hier hebben wij toen onder andere diverse bevrijdingsgrepen gedaan die niet meer beschreven staan in de theorieboeken. Dit heeft de Technische Commissie inspiratie opgeleverd voor de thuis-opdracht van deze week.

Week 17: Indoor-Aquabootcamp

“Aquajoggen of aquabootcamp?” Dat was de keuze die de zondagzwemmers kregen tijdens hun, voorlopig laatste, conditietraining. Voor deze week heeft Pien van de aquabootcamp een ware online indoor versie gemaakt. Notwin leden hebben de link naar deze videoles in hun mail gehad. We horen graag uw reactie op onze thuisopdrachten via tc@notwin.nl

Week 16: Memory

Downloads