Zwemexamens

Beste examen kandidaat,

hier kun je alle info vinden die je nodig hebt voor je examen op 13 april. Heb je toch nog vragen stel ze dan in het zwembad of via tc@notwin.nl

Zorg dat onderstaande zaken vóór 10 maart inlevert in het zwembad.

  1. Je zakboekje of als je deze nog niet hebt een pasfoto met naam.
  2. €7,50
  3. De gezondheidsverklaring. De meeste van u heeft deze in de maand januari/februari al ingeleverd. Blanco formulieren zijn hier te downloaden

Zorg dat je om 8.45 uur aanwezig bent op de lange bank van het zwembad. Dan heb je de juiste kleding aan en wacht je rustig af tot je wordt opgeroepen. Tussen 9.00 en 11.15 uur zijn de examens, niet iedereen zal tegelijk kunnen zwemmen dus houd de hele ochtend vrij. Ouders, broertjes en zusjes kunnen op de tribune plaatsnemen. Waarschuwing: het is daar erg warm!

Voor de Life Saver 1 kandidaten is het van belang om een pen mee te nemen voor het theorie examen. Life Saver 2 en 3 kandidaten dienen hun EHBO diploma mee te nemen. Life Saver 3  kandidaten moeten naast hun EHBO ook hun Life Saver 2 diploma kunnen laten zien (vaak al in het zakboekje aanwezig).

Als je klaar bent met je eigen examen kun je gaan douchen en omkleden. Wacht daarna op de diploma uitreiking die per diploma zal plaats vinden in de hal van het zwembad. Je kunt wachten op de tribune, in de hal of in het restaurant. Voorafgaand aan de uitreikingen word je geroepen.

De gehele ochtend werken de instructeurs van onze brigade, externe examinatoren en extra vrijwilligers van de vereniging aan een zo efficiënt mogelijk verloop van de examens en uitreikingen. Het is echter onvermijdelijk dat er kandidaten zullen zijn die een langere tijd moeten wachten tot zij met hun examen kunnen starten of voor dat zij hun diploma kunnen ontvangen.

Veel succes!